Estand Pam a Pam a la Fesc 2017

La Xarxa d’Economia Solidària (XES) és una organització que defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació. Anualment organitza la Fira d’Economia Solidària, un esdeveniment referent que vol mostrar l’ampli i variat ventall d’experiències i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària que existeixen al territori català.

En aquesta fira hem realitzat el muntatge i fabricació d’una cúpula geodèsica de bambú per l’estand de Pam a Pam a la VI edició de la Fira. La cúpula ha creat l’ambient idoni per realitzar entrevistes i difondre les activitats que aquest col·lectiu duu a terme, alhora que ha esdevingut un lloc de referència a la fira.

La cúpula geodèsica de bambú permet generar un espai transparent, diàfan, i compatible amb l’ambient obert de la Fàbrica Fabra i Coats a Sant Andreu, sense crear barreres entre estands, afavorint la comunicació i la inter-relació.

Aquest Prototip de geodèsica de 7,5m de diàmetre, està ja disponible per a llogar en esdeveniments. Podeu contactar amb nosaltres al e-mail: info@voltes.coop

Es tracta d’una geodèsica V2 amb barres de 750 a 900mm de diàmetre i nusos d’acer realitzats per Ferran Noguera i dissenyats per Voltes (Investigació Canyera).