Projecte a l’Hort de la Sínia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Construcció d’un element decoratiu i divisori per a l’Espai de Benestar de l‘Hort de la Sínia, Altafulla. Un parament vertical per a separar visualment “l’Espai de Benestar” del camí, a la vegada que evita la percepció total de lloc només arribar, fent més interessant l’experiència de descubrir-lo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s